Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La remodelació del Camp Municipal de Futbol de Vista Alegre-Els Molins s’inaugura amb diferents actes

Escoltar

La remodelació del Camp Municipal de Futbol de Vista Alegre-Els Molins s’inaugura amb diferents actes

L’equipament ha estrenat gespa artificial i altres millores

 

L’alcalde, Joan Mora, ha presidit aquest matí la inauguració de la nova gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de Vista Alegre-Els Molins, que ha reunit centenars de persones entre membres del club Unión Deportiva Molinos, veïns i autoritats.

 

L’equipament està situat al carrer d’Almeria. A part de la gespa artificial s’han fet altres millores, com la instal·lació d’un nou enllumenat, l’adaptació de les escales d’accés i la col·locació de baranes a la graderia.

 

L’Ajuntament va adjudicar els treballs a l’empresa VORACYS, SL per un import de 278.602,5 (21% d’IVA inclòs). La inversió es finança amb un ajut de la Diputació de Barcelona, mitjançant el Pla Xarxa de Governs Locals.

 

L’acte d’inauguració ha començat amb la presentació dels 13 equips de la Unión Deportiva Molinos. Després, han tingut lloc els parlaments del president de l’entitat, Luís Pérez; el vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona, Joaquim Ferrer, i l’alcalde de Mataró, Joan Mora. Tant el diputat com l’alcalde han destacat que les obres han posat fi a un “greuge històric” amb els barris de Vista Alegre i Els Molins, i amb la UD Molinos, ja que es tractava de l’únic camp de futbol públic a Mataró que encara tenia el terreny de joc de sauló. L’alcalde ha agraït la col·laboració del club esportiu fins que s’ha pogut trobar el finançament necessari per dur a terme la inversió.

 

Després dels parlaments han tingut lloc diferents actuacions de ball i s’ha presentat el nou himne del club amb motiu del 50è aniversari. A les 13.00 hores s’ha jugat el partit de lliga entre la UD Molinos i el Canet Futbol Club.