Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Xarxa de Biblioteques de Mataró aposta pel cinema en català

Escoltar

La Xarxa de Biblioteques de Mataró aposta pel cinema en català

Aquest dissabte s’inicia el cicle CINC, Cinema Infantil en Català, amb la projecció de “Frozen”



La Xarxa de Biblioteques de Mataró començarà a programar cinema infantil en català a partir del 31 de gener a través del projecte CINC, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat i la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes. La primera pel·lícula que es projectarà serà “Frozen. La reina del gel” que es podrà veure dissabte a les 11 h a la Biblioteca Antoni Comas.


 

L’objectiu del CINC és potenciar l’hàbit de veure pel·lícules en català entre els infants, gràcies a una programació atractiva i una oferta que arriba a tot el territori.

 

La programació del CINC a Mataró començarà a la Biblioteca Antoni Comas i oferirà 10 pel·lícules fins al 13 de juny amb títols destacats com ara “Brave”, “Allà on viuen els monstres” i “Pirates”, entre d’altres. Les projeccions de les pel·lícules són gratuïtes.

 

La Biblioteca Pompeu Fabra se sumarà al projecte aquest mateix any per completar la programació de propostes cinematogràfiques per a públic infantil en català.