Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La zona blava del carrer de Cuba es trasllada amb motiu de les obres de reurbanització

Escoltar

La zona blava del carrer de Cuba es trasllada amb motiu de les obres de reurbanització

S’han creat places regulades als dos costats del carrer de Llauder i al carrer de Javier Castaños entre el carrer d’Iluro i la ronda d’Alfons XII

Les places d’estacionament regulat en zona blava ubicades al carrer de Cuba es traslladen amb motiu de la reurbanització d’aquest vial.

 

Un cop acabades les obres, el carrer de Cuba quedarà pavimentat a un sol nivell i configurat com un vial de prioritat per a vianants. S’eliminen les places d’estacionament en filera, per la qual cosa la zona blava s’ha hagut de traslladar als entorns propers.

 

En concret, s’eliminen 31 places existents al carrer de Cuba, 4 places al carrer de Sant Josep Oriol i 8 al carrer de Llauder, que deixen de funcionar a mesura que avancen les obres del carrer de Cuba. A canvi, s’han habilitat noves places en els trams entre els carrers d’Iluro i la ronda d’Alfons XII del carrer de Javier Castaños (25 places, a un únic costat) i del carrer de Llauder (37 places, als dos costats).

 

La zona d’estacionament per a residents també s’ha traslladat. Així, els veïns acreditats com a residents poden estacionar gratis les 24 hores al carrer de Llauder (37 places) enlloc de fer-ho, com fins ara, a la zona blava del carrer de la Unió (33 places).

 

La reorganització de les places de zona blava és efectiva des del passat 12 de gener, però s’ha establert un període de transició fins el dia 28 de febrer per informar dels canvis als residents acreditats, període durant el qual no se’ls denunciarà: s’ha instal·lat un cartell informatiu al parquímetre del carrer de la Unió i es col·loquen avisos als vehicles dels residents. Així mateix, els canvis s’havien anunciat prèviament a veïns i comerciants a les sessions informatives de les obres del carrer de Cuba.

 

Malgrat els canvis a la zona blava, el límit màxim de places a la ciutat es manté per sota del nombre previst al contracte de gestió dels estacionaments regulats en superfície (1.060).