Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres als accessos de la C-32 provoquen noves afectacions a les places de França i de la Gran Bretanya

Escoltar

Les obres als accessos de la C-32 provoquen noves afectacions a les places de França i de la Gran Bretanya

L’accés a l’autopista en sentit Girona s’ha desplaçat uns metres, entre altres canvis provisionals

Les obres de millora dels accessos de la C-32 a Mataró, que duu a terme la Generalitat, provoquen a partir d’aquesta setmana noves afectacions als moviments habituals dels vehicles a l’entorn de les places de França i de la Gran Bretanya. Els canvis són conseqüència de l’avançament dels treballs de millora, són provisionals i s’allargaran fins aproximadament finals d’any.

 

En concret, a la plaça de França s’ha desplaçat uns metres més amunt l’accés a l’autopista C-32 en sentit Girona, canvi que s’ha posat en marxa aquesta passada nit. També s’ha modificat el ramal de sortida cap a la plaça de França i la Via d’Europa des del túnel de l’autopista, que s’ha traslladat uns metres sense afectar cap dels moviments dels vehicles.

 

A principis de la setmana que ve està previst modificar el tram de la carretera de Cirera que connecta la plaça de França amb la plaça de la Gran Bretanya. El traçat actual d’aquest vial un cop passat el pont de l’autopista en sentit muntanya quedarà anul·lat i se substituirà per un desviament provisional a la banda esquerra de la plaça de la Gran Bretanya, que garantirà tant la circulació de vehicles de pujada cap al centre comercial Mataró Parc i l’Hospital de Mataró, com de baixada en direcció a la plaça de França i la Via d’Europa.

 

 

Itinerari senyalitzat per a vianants

 

L’Ajuntament recorda que als vianants s’ha habilitat un itinerari senyalitzat per garantir els recorreguts segurs a peu, principalment fins a l’Hospital i el centre comercial.

 

Les obres de millora dels accessos de la C-32 compten amb un pressupost de 8,1 milions d’euros (IVA inclòs) i està previst completar-les a la tardor de 2016. Els treballs els duu a terme la concessionària de la C-32 (Invicat) en el marc del pla d’inversions acordat fins al 2016 amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.