Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de millora de l’enllaç Mataró Oest de la C-32 modifiquen definitivament l’accés en direcció Girona

Escoltar

Les obres de millora de l’enllaç Mataró Oest de la C-32 modifiquen definitivament l’accés en direcció Girona

Des de la plaça de França s’hi accedeix per la sortida següent un cop passada la incorporació al pont de l’autopista

Les obres de millora de l’actual enllaç Mataró Oest de l’autopista C-32 han permès reubicar de manera definitiva l’accés en direcció Girona. Els vehicles que circulen per la plaça de França troben ara l’enllaç cap a Girona a la sortida següent de la rotonda un cop passada la incorporació al pont de l’autopista.

 

En canvi, els conductors que baixen pel pont de la carretera de Cirera es poden incorporar a la C-32 en sentit Girona sense necessitat d’entrar a la plaça de França. Amb aquest canvi, que es posa en marxa dilluns 14, l’accés provisional cap a Girona que es va implantar el passat octubre queda anul·lat.

 

Abans de Nadal també està previst obrir l’accés remodelat de la C-32 en sentit Barcelona, que permetrà que els vehicles que pugen pel pont hi accedeixin sense haver d’entrar a la plaça de la Gran Bretanya.

 

Les obres de millora dels accessos de la C-32 compten amb un pressupost de 8,1 milions d’euros (IVA inclòs) i està previst completar-les a la tardor de 2016. Els treballs els duu a terme la concessionària de la C-32 (Invicat) en el marc del pla d’inversions acordat fins al 2016 amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.