Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de natació adaptada

Escoltar

Mataró acull aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de natació adaptada

Les proves es faran al Centre Natació Mataró amb la participació de 190 nedadorsEl regidor d’Esports, Pere Galbany; el president del CN Mataró, Joan Gros; i el responsable de la secció d’Esport Adaptat i representant de la FEDPC (Federació Espanyola de Persones amb Paràlisi Cerebral i Lesió Cerebral), Ricardo Yébenes, han presentat aquest matí en roda de premsa el Campionat d’Espanya absolut per clubs de natació adaptada 2015 que tindrà lloc el 6 i 7 de juny al Centre Natació Mataró.


 

En aquesta edició hi participen 190 nedadors de 57 equips. I s’han realitzat 760 inscripcions que es repartiran en 116 sèries de 43 proves diferents.

 

El campionat se celebrarà dissabte i diumenge a partir de les 9.30 h i dissabte a la tarda també a partir de les 16.30 h a les instal·lacions dels Centre Natació Mataró.

 

La prova està organitzada per la Federació Espanyola d’Esports per a Cecs (FEDC); la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF); la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Lesió Cerebral (FEDPC); la Federació Espanyola d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPD) i la Federació Espanyola d’Esports per a Sords (FEDS), que hi participen per primera vegada, juntament amb el Centre Natació Mataró i el suport de l’Ajuntament de Mataró.

 

El Centre Natació Mataró té la Secció d’Esport Adaptat des de 2013. El seu equip de competició està format per dues persones en el cos tècnic i 12 nedadors federats, 9 dels quals participaran al campionat.