Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull els aficionats de la Fórmula 1 amb propostes turístiques, gastronòmiques i de transport especials

Escoltar

Mataró acull els aficionats de la Fórmula 1 amb propostes turístiques, gastronòmiques i de transport especials

Del 8 al 10 de maig se celebra al Circuit de Barcelona-Catalunya el Gran Premi d’Espanya 2015Mataró se suma a la celebració del Gran Premi d’Espanya 2015 de Fórmula 1, que tindrà lloc al Circuit de Barcelona- Catalunya aquest cap de setmana, amb propostes turístiques, gastronòmiques i de transport especials.


 

Les celebracions dels grans premis del Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) fan que Mataró s’ompli d’aficionats al motor que vénen a treballar o a veure la competició i alhora a gaudir de les propostes turístiques que el territori ofereix. Entre aquests, molts són treballadors d’alguns de les escuderies i mitjans de comunicació.

 

En aquest sentit, s’han preparat algunes propostes per donar la benvinguda als visitants i professionals que durant aquests dies estaran allotjats a Mataró:

 

. Propostes gastronòmiques especials, amb menús Fórmula 1 que s’oferiran al migdia i al vespre en alguns restaurants. Complementant-se amb la proposta de Tapa i Còctel Fórmula 1.

 

. Trasllat directe amb autobús des de Mataró al circuit: l’empresa Sagalés, que fa aquest servei des de municipis de l’Alt Maresme, posarà en funcionament dos autobusos que tindran parada a Mataró per anar al circuit el dissabte i el diumenge, a les 9.45 h i a les 10.15 h, amb parada a l’avinguda del Maresme, 219 (a prop de l’estació). De tornada hi haurà més autobusos disponibles, a les 16.30 h, 16.45 h, 17 h, 17.15 h i 17.30 h (les persones interessades en baixar a Mataró hauran d’avisar el conductor). El cost del bitllet d’anada i tornada és de 25 €.

 

Així mateix, també es promocionaran tot el conjunt d’activitats culturals, turístiques, comercials que tenen lloc a Mataró aquest cap de setmana.

 

Tota la informació es pot trobar a la web www.visitmataro.cat en català, castellà, anglès i francès i a l’Oficina de turisme i als establiments d’allotjament.