Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró condemna els atemptats terroristes ocorreguts a París el passat divendres

Escoltar

Mataró condemna els atemptats terroristes ocorreguts a París el passat divendres

Avui a les 19 h tindrà lloc un minut de silenci davant de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Mataró se suma a les mostres de condol i solidaritat expressades per institucions, entitats i particulars de tot el món en relació als atemptats terroristes que va patir divendres a la nit la ciutat de París (França) i en els quals hi han perdut la vida 129 persones i n’han resultat ferides més de 300 (les xifres són provisionals).


 

Així, aquesta tarda a les 19 h s’ha convocat un minut de silenci davant de l’Ajuntament (La Riera, 48) que estarà presidit per l’alcalde, David Bote, com a mostra de rebuig a aquest acte terrorista i d’homenatge a les víctimes. L’acte s’acompanyarà amb música interpretada a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM).

 

A més, l’alcalde farà arribar sengles cartes de condol a l’alcaldessa de París, a l’ambaixador de França a Madrid, al cònsol general de França a Barcelona i a l’alcalde de Créteil per tal de traslladar-los la solidaritat de la ciutat de Mataró en aquests moments tan tràgics i dolorosos. Mataró també se solidaritza amb la ciutat de Créteil (França), ciutat agermanada de Mataró situada prop de París.