Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró dóna la sortida a la segona etapa de la “Volta”

Escoltar

Mataró dóna la sortida a la segona etapa de la “Volta”

Unes 4.500 persones segueixen el pas de la cursa pels carrers de la ciutatLa segona etapa de la “Volta” Ciclista a Catalunya ha començat aquest matí a Mataró. Unes 4.500 persones han seguit de ben a prop els pas dels ciclistes per la ciutat. A les 12.08 h s’ha fet una sortida neutralitzada al Camí de la Geganta i vint minuts més tard els corredors han tornat a passar per la ciutat procedents de Sant Andreu de Llavaneres.


 

Tot i la pluja, aficionats i curiosos s’han apropat al Camí de la Geganta a partir de les 11 h on s’han anat instal·lat els 24 equips ciclistes amb els seus vehicles. A partir d’aleshores els ciclistes com Alberto Contador (Tinkoff), Chris Froome (Sky), Nairo Quintana (Movistar) o Alejandro Valverde (Movistar) han anat entrant al control de firmes. Al Camí de la Geganta s’hi han aplegat unes 3.000 persones, moltes d’elles escolars de diferents centres de Mataró que han pogut demanar autògrafs als ciclistes.

 

La sortida ha tingut lloc tal com estava previst a les 12.08 h quan l’alcalde, Joan Mora, i el president de la “Volta”, Rubèn Peris, acompanyats d’altres personalitats, han tallat la cinta.

 

Els corredors han enfilat cap a la plaça d’Espanya, ronda d’Alfons X El Savi, plaça de Puerto Rico, ronda de Miguel de Cervantes, avinguda del Maresme i N-II en sentit Girona, i a abans de les 12.30 h, els corredors han tornat a entrar al municipi en cursa llançada per la carretera de Mata, ronda d’Alfons X El Savi, plaça d’Espanya, Camí de la Geganta, plaça de Granollers, avinguda de Josep Puig i Cadafalch i carretera d’Argentona. El recorregut per la ciutat l’han seguit unes 1.500 persones.

 

L’etapa d’avui finalitza a Olot després d’haver pedalat 191,800 km.

 

La “Volta” Ciclista a Catalunya és la tercera prova per etapes més antiga del món i compta amb la participació d’alguns dels millors ciclistes de l’escamot internacional i els 17 millors equips del món, pertanyents a l’UCI WorldTour, estan a la carrera, a més dels equips convidats.

 

La prova va començar ahir a Calella i finalitzarà el dia 29 al circuit de la muntanya de Montjuïc a Barcelona.