Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró és reconeguda amb el premi Doble Zero per no tenir cap víctima mortal en accidents de trànsit al 2013 i 2014

Escoltar

Mataró és reconeguda amb el premi Doble Zero per no tenir cap víctima mortal en accidents de trànsit al 2013 i 2014

Els premis s’han donat a conèixer en el marc de les II Jornades sobre Mobilitat Urbana i Seguretat Viària

La ciutat de Mataró ha estat reconeguda amb el premi Doble Zero en el marc de les II Jornades sobre Mobilitat Urbana i Seguretat Viària que se celebren aquesta setmana a Madrid i estan promogudes per l’Asociación de Ingenieros de Tráfico y Técnicos de Movilidad i el Foro de la Movilidad Inteligente.

 

En el marc d’aquestes jornades s’entreguen anualment els premis “Proyecto Líder: Visión Zero Municipal”, que volen reconèixer l’objectiu aconseguit per algunes ciutats de més de 100.000 habitants de 0 morts en accidents de trànsit durant un exercici. En el cas de Mataró, és reconeguda amb el premi Doble Zero perquè en els anys 2013 i 2014 no hi va haver cap víctima mortal a la ciutat en accidents de circulació.

 

El passat mes d’octubre, la Policia Local de Mataró també va ser reconeguda amb un dels guardons de la IV edició dels Premis de Seguretat Viària per a les Policies Locals que atorga la Fundación Española para la Seguridad Vial (FESVIAL), com a reconeixement a la tasca desenvolupada en els darrers 25 anys per la Unitat d’educació viària, prevenció i civisme.