Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró omple de música els carrers amb motiu del Dia Internacional de la Música

Escoltar

Mataró omple de música els carrers amb motiu del Dia Internacional de la Música

El dia 20 de juny se celebra aquesta efemèride mundial amb actuacions diverses de grups musicals de diferents estils

Una vegada més Mataró s’afegeix a la commemoració del Dia Internacional de la Música, que se celebra el 21 de juny, acostant la música als ciutadans el proper dissabte 20 de juny. La Direcció de Cultura de l’Ajuntament, la Casa de la Música de Mataró i l’Escola Municipal de Música de Mataró han treballat conjuntament en la programació d’una jornada amb actuacions al centre de la ciutat des del matí i fins a les 22 h.


 

Els primers a començar seran les escoles de música de Mataró que des de les 11 h mostraran la feina que fan durant l’any a les aules als dos escenaris que hi haurà a la plaça de Santa Anna. A través de diferents formacions musicals com ara combos, Big Band i corals, es podrà veure les evolucions dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, l’Aula de Música Masafrets, l’Escola de Música El Carreró, l’Escola de Música El Liceu de Mataró i Cabezudo Músics. 

 

A la tarda els concerts es concentraran en dos espais: la plaça de Santa Anna i davant l’Ajuntament. A partir de les 18 h  i fins a les 22 h tocaran cinc grups musicals d’estils diferents, que van des de l’indie rock a la rumba, passant per cantautors, pop rock alternatiu i fusió de rock amb swing i country. Els protagonistes seran els grups Andrés Hidoque, Weinf, Chocolat, El gnomo del metro i The Dry Martinis, que han estat els finalistes d’entre la vintena que es van presentar a la convocatòria que es va fer entre el 29 de maig i el 12 de juny. En aquesta es prioritzava els grups de Mataró i es van presentar 19 propostes de grups d’estils molt diferents.