Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres a La Riera per substituir el cable d’enllumenat i reparar el paviment de les voreres

Escoltar

Obres a La Riera per substituir el cable d’enllumenat i reparar el paviment de les voreres

Els treballs es realitzen al tram entre La Presó i la plaça d’Espanya

L’empresa Electricitat Boquet SL, concessionària del contracte de manteniment de l’enllumenat públic de Mataró, ha iniciat avui per encàrrec de l’Ajuntament els treballs de substitució del cable soterrat que subministra electricitat als punts de llum de La Riera entre l’edifici de La Presó i la plaça d’Espanya.

 

La substitució del cable d’enllumenat té com a objectiu adequar el conjunt de la instal·lació a la normativa vigent. Aquestes obres, incloses al contracte de manteniment, tenen un cost previst de 34.509,04 € (IVA inclòs).

 

L’obra de millora de l’enllumenat s’ha planificat de manera coordinada a una actuació de reposició de paviments i reparació d’escossells en el mateix tram de La Riera. Així, un cop feta la substitució del cable i tapada la rasa es duran a terme els treballs de pavimentació a càrrec del personal contractat per l’Ajuntament en el marc del projecte d’ocupació “Fem Feina”.

 

Les obres duraran aproximadament un mes i mig. L’actuació pot provocar talls puntuals de trànsit quan es treballi als encreuaments dels carrers.