Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA col·labora amb la recollida d’aliments cedint una nau i un local com a magatzems temporals

Escoltar

PUMSA col·labora amb la recollida d’aliments cedint una nau i un local com a magatzems temporals

L’empresa municipal d’urbanisme, PUMSA, a petició del Servei de Benestar Social de l’Ajuntament de Mataró, cedeix una nau de la seva propietat i un local de propietat municipal gestionat per l’empresa, com a suport logístic i magatzem temporal per a la recollida d’aliments. Amb aquesta acció, l'empresa municipal col·labora amb dues entitats del territori dedicades a l’ajuda a les persones més necessitades.

 

En el primer cas, s’ha cedit una nau de 730 m2 a la Fundació Banc dels Aliments perquè sigui destinada com a magatzem temporal per la campanya solidària “Gran Recapte d’Aliments de Catalunya”. La nau està situada al número 30 del carrer de la Repuntadora i ha quedat cedit a aquest ús fins al 15 de desembre. L'alcalde, David Bote, i la presidenta de PUMSA, Núria Calpe, han visitat avui aquest espai, on encara s'emmagatzema part dels aliments recollits a Mataró el passat cap de setmana.

 

El Banc dels Aliments és una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectius lluitar contra la fam d’ aquí, evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i, finalment, fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn.

 

En el segon cas, PUMSA està tancant un acord amb la Creu Roja Espanyola a Mataró per a la cessió d’un local al carrer de la Boixa (La Llàntia), de 285 m2 de superfície. En aquest cas el local es destinarà a atendre diferents necessitats relacionades amb la finalitat social de l’entitat, especialment a la recepció d’aliments com a magatzem temporal, i la cessió es farà durant tres mesos.

 

La Creu Roja és una institució humanitària de caràcter voluntari i d’interès públic que es dedica a ajudar a aquelles persones més necessitades i sense mitjans.

 

En els dos casos els espais cedits formen part del patrimoni gestionat per PUMSA, destinats al lloguer, i que en el moment de fer la petició estaven disponibles.