Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rosa Tirado guanya el concurs de microrelats de la Biblioteca Antoni Comas

Escoltar

Rosa Tirado guanya el concurs de microrelats de la Biblioteca Antoni Comas

En aquesta primera edició del concurs s’hi han presentat 20 treballs

“Sospitosos habituals” de Rosa Tirado Anadón ha estat el text guanyador de la primera edició del concurs de microrelats de la Biblioteca Antoni Comas, a la qual s’hi van presentar 20 escrits.


 

El jurat, format per cinc treballadors de les biblioteques de Mataró, ha escollit la narració de Tirado per ser un text fresc, concís, directe, juvenil i original; per la inclusió de personatges dels contes tradicionals i infantils ubicats dins l’espai de la Biblioteca Antoni Comas, remarcant la inclusió del gat del llibre d’”Alícia al país de les meravelles” que aquest any celebra el 150 aniversari de la seva publicació, i pel misteri que envolta a aquests personatges.

 

El microrelat s’ha publicat a la llibreta de la Biblioteca Antoni Comas amb motiu del seu segon aniversari. La il·lustració de la llibreta és de Pedro Rodríguez i el disseny gràfic de Cristian Jerónimo. Dins d’aquesta s’hi poden trobar cites de diferents autors per commemorar que enguany se celebra l’Any de les Biblioteques, coincidint també amb el centenari de la Xarxa de Biblioteques Populars de la Mancomunitat de Catalunya.