Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TecnoCampus posa en marxa la sisena edició del programa d’alt rendiment per a emprenedors Innoemprèn

Escoltar

TecnoCampus posa en marxa la sisena edició del programa d’alt rendiment per a emprenedors Innoemprèn



El TecnoCampus ha obert el període de presentació d’idees de negoci per participar en una nova edició del programa  Innoemprèn. Es tracta d’un programa d’emprenedoria orientat a  transformar una idea innovadora en una proposta de valor clara i diferenciada, amb metodologies Lean StartUp, amb eines com Business Model Canvas i Customer Development, entre d’altres, de la mà de mentors i tutors professionals, que els darrers anys ha permès la posada en marxa de nous negocis exitosos.


 

El programa s’adreça a emprenedors amb nous reptes, amb projectes de base innovadora que evidenciïn un clar avantatge competitiu.

 

En aquesta sisena edició del programa es vol fer una crida especial per a que també s'hi sumin projectes innovadors vinculats al sector tèxtil. En aquest sentit es preveuen sessions específiques per a ells i es facilitarà l'accés a Cetemmsa i al Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil de Canet de Mar (CRTTT - Escola de Teixits)  per a la validació de prototips.  

 

El termini de presentació de candidatures acaba el 26 de febrer de 2015.

La durada del programa és de cinc mesos, des del 6 de març fins el 17 de juliol de 2015, al llarg dels quals es treballarà per evolucionar la idea inicial seguint les següents fases: situació,  definició model de negoci, dimensionament econòmic i financer i localització.