Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una empresa que vol fer arribar la impressió 3D a tots els públics guanya els 15ens Premis Creatic

Escoltar

Una empresa que vol fer arribar la impressió 3D a tots els públics guanya els 15ens Premis Creatic

Formbytes, un projecte empresarial que vol fer arribar la impressió 3D a tots els usuaris, és la guanyadora de la quinzena edició dels Premis Creatic, que es van lliurar ahir a la nit al TecnoCampus en el marc de la Nit dels Emprenedors. L’empresa guanyadora és una iniciativa de tres emprenedors (Miquel Lloveras, Joaquim Agustí i David Marco). El seu objectiu és desenvolupar productes i softwares amb disseny propi totalment innovadors; actualment han desenvolupat i estan a punt de comercialitzar  una impressora 3D innovadora, portable, fàcil d’utilitzar i de baix cost.

 

El jurat dels Creatic va atorgar una menció especial a Proton (un projecte de desenvolupament tecnològic de mòduls fotovoltaics); el tercer premi va ser per a GymByHours, (una plataforma que introdueix el pagament per ús en el sector fitness); i el segon premi se’l va endur Misterlopez.com (plataforma online que permet formalitzar la reserva d’una reparació o servei a la llar en menys de dos minuts)

 

En l’àmbit de l’emprenedoria universitària, els projectes de caire tecnològic van ser de nou els protagonistes. En aquest cas, la guanyadora va ser Woonest (una App on el consumidor publica el que compra, ho etiqueta i crea així una recomanació per a altres usuaris), i la menció especial va ser per a Intrepic (una altra aplicació, en aquest cas de notícies fotogràfiques locals). 

 

En el transcurs de la Nit dels Emprenedors, l’Ajuntament de Mataró va entregar els reconeixements a la responsabilitat social de les organitzacions a les següents empreses i institucions: Datax, Arquera Neteges, Tàctic.cat, ADN Sistemes d'identificació, Bytemaster, Indústries Canyelles BCN, Autoadhesius Z&R, Ganesha 2013, Centre Abril, Productes Codina, Consultori Dr. Saltor, Llar d'infants Petit Geni, Fundació privada Hope Projects, Associació MAP al servei de les persones, Productes Lycamar, ENG Energia i Residus, Llar d'Infants Sant Jordi i Consorci per al tractament de residus sòlids urbans del Maresme.

 

Els Reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions són una iniciativa de l’Ajuntament de Mataró, que també impulsa amb el TecnoCampus els Premis Creatic. Els premis tenen el patrocini del Programa BStartup del Banc Sabadell i l’empresa Servicios Industriales Reunidos (SIRSA). A més, hi col·laboren la Diputació de Barcelona, el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ACCIÓ, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC, la xarxa d’inversors Banc, l’empresa Bytemaster i el Club d’Inversió TecnoCampus.