Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa de clavegueram al carrer de Mossèn Josep Molé

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa de clavegueram al carrer de Mossèn Josep Molé

Aigües de Mataró ha iniciat obres de renovació de la xarxa de clavegueram i millora de la pavimentació al carrer de Mossèn Josep Molé. Els treballs van començar el 14 de setembre.

 

La xarxa de clavegueram actual del carrer no presenta deficiències hidràuliques però el seu estat de conservació és deficient. La renovació de la mateixa es preveu amb la instal·lació de 151 metres lineals de tub de PVC de diàmetre de 500 mm al 3,5 i el 5% de pendent.

 

A més de la renovació del clavegueram, el projecte preveu la urbanització del carrer. Les voreres i la calçada s’enderrocaran completament, doncs es preveu la seva substitució completa. El tram final del carrer serà de prioritat invertida (amb preferència per als vianants) per facilitar la mobilitat, donat que es un tram que es configura en cul-de-sac.

 

El passat 26 de maig l’Ajuntament va convocar una reunió per informar els veïns sobre el projecte, amb l’assistència de tècnics d’AMSA, durant la qual es van recollir propostes de millora.

 

Aquests treballs han estat adjudicats a la Unió Temporal d’Empreses Excavaciones Montserrat S.L.-Catalana d’Infraestructures i Serveis Associats, S.L., per un import de 213.292.75 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de 16 setmanes.