Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova les xarxes d’aigua potable i del clavegueram del carrer dels Jocs Olímpics

Escoltar

Aigües de Mataró renova les xarxes d’aigua potable i del clavegueram del carrer dels Jocs Olímpics

Seguint els criteris establerts als respectius Plans Directors de la companyia

Aigües de Mataró va iniciar dilluns 25 d’abril les obres de renovació de les xarxes d’aigua potable i clavegueram del carrer dels Jocs Olímpics al barri de Cerdanyola, seguint els criteris dels seus respectius Plans Directors.

 

Respecte a la xarxa d’abastament d’aigua potable, se substituiran les canonades actuals per 257 m de tubs de polietilè de diferents diàmetres, segons el Pla de Renovació previst pel Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025). La nova artèria de polietilè de 160 mm de diàmetre transcorrerà per la vorera nord del carrer dels Jocs Olímpics. Al carrer de l’Estadi, la nova canonada transcorrerà per la vorera oest, des del carrer de la Marató i fins al Camí del Mig.

 

En l’obra de la xarxa de clavegueram es preveu la construcció de 95 m de tubs de PVC de 400 mm de diàmetre segons s’estableix al Pla Director del Clavegueram de Mataró (PDCLAM 2003). L’objectiu d’Aigües de Mataró és la progressiva anul·lació de les galeries excessivament profundes que existeixen al municipi. És dintre d’aquest marc que es proposa la renovació de la claveguera que transcorre per la calçada del carrer dels Jocs Olímpics, que actualment aboca a la galeria i que no està en bon estat.

 

L’actuació té una durada aproximada d’11 setmanes. L’obra civil ha estat adjudicada a l’empresa Construcciones y Servicios Faus, SA per un import de 109.258,13 € (IVA inclòs) i l’obra mecànica la duu a terme la mateixa companyia amb un pressupost de 19.934,15 € (IVA inclòs).