Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CORREOS estrena un mata-segells turístic dedicat al primer Ferrocarril Barcelona-Mataró

Escoltar

CORREOS estrena un mata-segells turístic dedicat al primer Ferrocarril Barcelona-Mataró

Filatèlics, clients i turistes poden sol·licitar aquest mata segellat especial per als seus enviaments a l’oficina de CORREOS

L’oficina principal de CORREOS de Mataró, al Camí Ral, estrena un mata-segells turístic dedicat a la primera línia de ferrocarril que l’any 1848 va unir Barcelona i Mataró, una de les seves fites històriques més rellevants.


Aquest mata-segells, que estarà permanentment a l’oficina, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la ciutat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals, enriquint-les així amb el record a un dels fets més transformadors de Mataró, la comarca i el mateix servei postal.

 

A més de la imatge del primer tren a la península, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l’enviament. Així, aquesta efemèride i el nom de Mataró viatjaran per tot el món plasmats a les cartes i postals que s’enviïn des de l’oficina.

 

CORREOS ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col·laborar amb la difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència.