Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre de Suport Alimentari L’Entorn s’inaugura amb un acte oficial i jornada de portes obertes

Escoltar

El Centre de Suport Alimentari L’Entorn s’inaugura amb un acte oficial i jornada de portes obertes

El centre gestionarà 150.000 kg d’aliments de forma trimestral



El director de Càritas Interparroquial de Mataró, Antoni Vilà, la presidenta de l’Assemblea local de Creu Roja Mataró, Anna Maria Guinart, la regidora de Benestar Social, Isabel Martínez, i l’alcalde, David Bote, han inaugurat avui 15 de desembre L’Entorn, Centre de Suport Alimentari. Durant la jornada d’avui, a més de la inauguració oficial, està previst realitzar portes obertes de 18h a 20h per a tota la ciutadania que vulgui conèixer aquest servei. 




En els parlaments s’ha destacat la tasca dels 90 voluntaris que treballaran en aquest espai i també s’ha aprofitat per fer una crida per aconseguir-ne més. A banda dels ciutadans voluntaris, L’Entorn entra en funcionament amb un tècnic social, un tècnic de comerç i dues persones de suport al magatzem.




A la inauguració també han assistit els patrocinadors privats com l’Obra Social “La Caixa”, Punt Roma, Fundació Iluro, Rotary Club i la Diputació de Barcelona i amb membres de les empreses col·laboradores Alcampo, Caprabo, Lidl, Mercadona, Veritas, Hortas Salas, Associació Espigoladors, Fundació “La Nau”, Pastisseria el Pilar, Can Bastons, Fet a Mà, Granier, Elias Boulanger, Pa Solà i Pastisseria Mataró.




El Centre de Suport Alimentari L’Entorn unifica en un sol espai la distribució d’aliments que fins ara es feia en diferents punts de la ciutat.