Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat de la Plaça de Cuba celebra la 3a Nit de Tapes

Escoltar

El Mercat de la Plaça de Cuba celebra la 3a Nit de Tapes

Tindrà lloc dissabte 16 de juliol a les 20h

El Mercat de la Plaça de Cuba obrirà les seves portes a la ciutadania el dissabte 16 de juliol, a partir de les 20.00h, per celebrar la 3a Nit de Tapes. Aquesta acció de dinamització comercial es va celebrar per primera vegada fa un any, concretament el 15 de juliol de 2015, i la segona edició va ser al novembre del 2015. Amb aquesta 3a Nit de Tapes, els venedors de la Plaça de Cuba volen donar la benvinguda a la Festa Major de Les Santes amb el mateix èxit de públic que es va aconseguir en les darreres edicions.


Els venedors del Mercat de la Plaça de Cuba oferiran tapes elaborades amb ingredients que habitualment tenen en venda a les seves parades. Una de les novetats d’aquesta edició és que hi haurà una barra central on es podran comprar begudes: aigües, refrescos i cerveses. Algunes parades també oferiran degustacions de vi negre i blanc.

 

Les tapes es podran comprar directament a cada parada, sense necessitat de comprar abans cap tiquet per evitar cues. El preu de les tapes serà d’entre 2, 3 i 4 euros i estaran elaborades a base de peix, carn i verdures, entre d’altres productes. Per una nit, els venedors ofereixen els seus productes però en forma de tapa.  

 

L’acte està organitzat per l’Associació de Venedors del Mercat de la Plaça de Cuba i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.