Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou accés de la C-32 cap a Barcelona a la plaça de la Gran Bretanya queda configurat definitivament al maig

Escoltar

El nou accés de la C-32 cap a Barcelona a la plaça de la Gran Bretanya queda configurat definitivament al maig

Els darrers canvis viaris en aquesta fase de la millora dels accessos a l’autopista poden produir retencions fins al 7 de maig

Les obres de millora dels accessos de la C-32 a Mataró, que duu a terme la concessionària de l’autopista (Invicat) en el marc del pla d’inversions acordat amb la Generalitat, avança segons el calendari previst i en les properes setmanes quedarà enllestida la configuració viària definitiva dels ramals en sentit Barcelona a la plaça de la Gran Bretanya.

 

Amb la nova configuració, a partir de dilluns 25 d’abril quedarà anul·lat definitivament l’accés cap a Barcelona situat a l’entrada de la plaça venint des del pont de l’autopista. També des de llavors, tots els vehicles hauran d’utilitzar el nou ramal cap a Barcelona, al qual es pot accedir des de la mateixa plaça de la Gran Bretanya just superada la sortida de la carretera de Cirera.

 

Provisionalment, també s’anul·la l’entrada directa cap a Barcelona des del pont de l’autopista. Aquest nou accés segregat, que permet als vehicles procedents de la plaça de França incorporar-se en sentit Barcelona sense necessitat d’entrar a la plaça de la Gran Bretanya, tornarà a estar en servei el 7 de maig, quan tots els canvis seran definitius. A partir d’aquesta data no es preveu fer més modificacions viàries als accessos en sentit Barcelona en aquest punt.

 

Per senyalitzar i deixar a punt la nova configuració, el proper diumenge 24 d’abril, a partir de les 22.00 hores i fins a les 6.00 hores del dia 25 d’abril, hi haurà afectacions al trànsit de manera puntual, i es donarà pas alternatiu als vehicles al pont sobre la C-32 entre la plaça de França i la plaça de la Gran Bretanya. Fins al 7 de maig, quan es reobrirà l’accés segregat cap a Barcelona, es poden produir retencions a determinades hores de més trànsit. Per això es recomana utilitzar recorreguts alternatius tant per accedir a l’autopista com per dirigir-se a la part alta de la ciutat.

 

 

Ampliació del pont al torrent de les Piques

 

D’altra banda, l’ampliació del pont de l’autopista sobre el torrent de les Piques obligarà a tallar aquest vial des de les 22 h del dijous 21 a les 7 h del divendres 22 d’abril. El torrent de les Piques quedarà tallat entre els carrers d’Estrasburg i de Mercè Rodoreda. L’actuació també s’emmarca en les obres de millora dels accessos de la C-32.