Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus actualitzarà el portal La Mosqueta de la Fundació el Maresme

Escoltar

El TecnoCampus actualitzarà el portal La Mosqueta de la Fundació el Maresme

És una eina clau en centres per a nens amb necessitats especials com l’escola L’arboç

El TecnoCampus s'ha compromès amb la Fundació el Maresme a actualitzar el portal La Mosqueta, posat en marxa fa anys pel mateix TecnoCampus. La Mosqueta és un portal web amb activitats multimèdia que té com a objectiu desenvolupar les capacitats motrius, cognitives i comunicatives dels nens i nenes amb necessitats educatives especials.

 

La característica principal és la forma d’accés a les activitats, que es pot fer a través de commutadors i d’un ratolí adaptat en els casos en què l’usuari té greus problemes motrius. L'Escola d’Educació Especial l’Arboç de Mataró, gestionada per la Fundació el Maresme, fa un ús intensiu d'aquesta eina, així com altres centres de característiques similars d'arreu de l'Estat i AGIM.

 

Aquesta acció, que es concretarà els propers mesos, forma part de les accions solidàries que el conjunt de treballadors i treballadores de la Fundació TecnoCampus va acordar posar en marxa el 2016 en una reunió celebrada abans de Nadal. La Fundació també col·laborarà amb la Fundació Sant Joaquim.