Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de l’Escola Vista Alegre tindran servei de menjador al mateix centre educatiu

Escoltar

Els alumnes de l’Escola Vista Alegre tindran servei de menjador al mateix centre educatiu

L’Ajuntament està fent les obres d’un office-menjador que servirà menjar preparat

Els alumnes de l’Escola Vista Alegre podran dinar al mateix equipament educatiu un cop finalitzin les obres d’adequació de l’office-menjador que duu a terme l’Ajuntament. La possibilitat de disposar de menjador propi era una antiga reivindicació de la comunitat educativa: fins ara, els escolars que requerien el servei de menjador havien de desplaçar-se a l’escola Àngela Bransuela donat que l’Escola Vista Alegre no disposava d’instal·lacions adequades.

 

Les obres van començar al desembre per aprofitar el recés en l’activitat escolar de les vacances de Nadal. L’office s’està adequant a la planta primera de l’edifici 2 de l’escola, on fins ara hi havia la biblioteca. L’espai disposarà de les condicions necessàries per oferir un servei d’àpats preparats fora de l’equipament.

 

La biblioteca es traslladarà a la planta primera de l’edifici 1, on compartirà espai amb l’aula d’informàtica.

 

Les obres, adjudicades a l’empresa SERVI CONS LOGIC, SL per un import de 14.589,13 € (IVA inclòs), són finançades per l’Ajuntament i estaran enllestides la setmana vinent. Per la seva banda, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha cedit part de l’equipament necessari per distribuir els àpats, i l’escola i l’AMPA han adquirit els elements de refrigeració per als aliments que ho requereixin.