Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els banyistes del Varador i el Callao gaudiran de wifi gratuït aquest estiu

Escoltar

Els banyistes del Varador i el Callao gaudiran de wifi gratuït aquest estiu

El TecnoCampus i el Servei de Promoció de Ciutat i Comerç de l’Ajuntament de Mataró  engeguen aquesta setmana un servei de wifi gratuït per als banyistes de les platges del Varador i el Callao. A banda d’un servei més per als usuaris de les platges, representa l’oportunitat de promocionar serveis turístics de la ciutat a través d’un nou canal de difusió. A més, amb aquest servei els usuaris de les platges gaudiran d’informació detallada sobre els serveis disponibles a les platges, les activitats organitzades pels locals de restauració i oci del front marítim i les promocions que aquests operadors vulguin destacar, així com un accés a Internet en les zones de platja. 

 

Aquesta infraestructura compta amb una xarxa d’accés que interconnecta tots els punts de servei wifi amb el Tecnocampus, des d'on es presta el servei. La xarxa Smartwifi està formada per set punts emissors d’última generació distribuïts per les guinguetes de les platges del Varador i el Callao, que proporcionen un accés de alta qualitat a una xarxa wifi de última generació.

 

A partir dels resultats que un cop finalitzada la temporada s’hagin obtingut en relació al desplegament d’aquest nou servei s’analitzaran les opcions per incrementar la cobertura a la resta de platges de Mataró de cara a la propera temporada.

 

Per accedir al servei, els usuaris es connectaran a través dels dispositiu mòbil (Smartphone, tablet, portàtil, ..) a la xarxa “Wifi Platges”, des d’on podran consultar la informació i accedir al servei d’accés a Internet.

 

SINTELEC és l’empresa contractada pel TecnoCampus per dur a terme la instal·lació. Es tracta d’una empresa de tecnologies de la informació i mataronina creada el 1989.