Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es constitueixen dues comissions dins del projecte del Bon govern ètica i transparència

Escoltar

Es constitueixen dues comissions dins del projecte del Bon govern ètica i transparència

Els dos òrgans estan presidits per un membre de l’oposició



L’Ajuntament s’ha dotat de dues comissions que formen part del projecte del Bon govern, ètica i transparència: la Comissió de Treball sobre Mitjans Públics de Comunicació Local i la Comissió Informativa Especial de Bon Govern, Ètica i Transparència, ambdues compten amb un representant de cada grup municipal i la regidora no adscrita i tenen la particularitat que estan presidides per un membre de l’oposició.


 

 

Comissió de Treball sobre Mitjans Públics de Comunicació Local

 

La comissió es va constituir el passat dimecres 15 de juny i està presidida pel regidor José Manuel López (PP).

 

L’objecte d’aquest òrgan és aprovar un Reglament d’ús i accés als mitjans públics i privats d’àmbit local i constituir el Consell assessor dels mitjans locals públics.

 

L’origen de la seva creació és una proposta de resolució aprovada el març de 2013 que demanava garantir el bon funcionament dels mitjans de comunicació municipal i les relacions institucionals.

 

 

Comissió Informativa Especial de Bon Govern, Ètica i Transparència

 

La comissió es va constituir ahir dijous 16 de juny i està presidida per Esteve Martínez (ICV-EUiA).

 

L’objecte d’aquest òrgan és assumir l’impuls i supervisió del projecte del Bon Govern, ètica i transparència i tindrà entre els primers encàrrecs elaborar una proposta de Codi ètic, bon govern i transparència, impulsar les mesures necessàries per implantar i fomentar la transparència en l’organització proposar la composició i funcions del Comitè d’Ètic que haurà de vetllar pel compliment del codi que s’ha de crear.