Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament aprova inicialment dos projectes que avancen l’inici de la urbanització del sector El Sorrall

Escoltar

L’Ajuntament aprova inicialment dos projectes que avancen l’inici de la urbanització del sector El Sorrall

La Junta de Govern de l’Ajuntament ha aprovat inicialment els dos projectes redactats per l’empresa municipal d’urbanisme PUMSA per urbanitzar els vials i la rotonda que connectaran amb la carretera d’Argentona (C-1415c) i el nou enllaç de l’autopista C-32 a l’alçada del Sorrall.

 

Els projectes s’emmarquen així en la millora dels accessos de l’autopista C-32 que ha executat la concessionària Invicat per encàrrec de la Generalitat, i que en el cas del Sorrall ha suposat la creació d’una entrada directa al barri de Cerdanyola. Les obres que farà PUMSA s’executaran en dues fases durant l’any 2017:

 

- Una primera fase (fase 1a en el plànol adjunt) preveu urbanitzar el tram de la carretera d’Argentona que passa pel Sorrall, en concret la C-1415c entre l’inici del terme municipal de Mataró i la rotonda on conflueixen l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch i les rondes de Bellavista i de Josep Tarradellas.

En el marc d’aquest projecte es crea una nova rotonda que servirà per connectar la carretera d’Argentona amb el nou giratori que la Generalitat ha posat recentment en servei a la Via Sèrgia dins el projecte de millora de l’enllaç 99 de la C-32.

 

- La segona fase (fase 2a en el plànol adjunt) de les obres consistiran en construir el vial de connexió entre aquesta nova rotonda i el nou giratori de la Via Sèrgia.

 

El pressupost per a la primera fase és de 1.577.251,02 €, i es finançarà en part amb una subvenció de la Diputació de 470.000 € en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015.

 

El pressupost de la segona fase és de 602.556,09 €. S’avançarà el finançament, però està previst que aquest vagi a càrrec dels propietaris del sector.

 

Totes aquestes actuacions formen part del desenvolupament urbanístic de l’àmbit del Sorrall definit per l’Ajuntament i que la Generalitat va aprovar definitivament el 31 de juliol de 2015.