Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament dóna suport al 5è Torneig Promeses Spall-UD Cirera

Escoltar

L’Ajuntament dóna suport al 5è Torneig Promeses Spall-UD Cirera

Es tracta d’una trobada que aplega 16 equips amb uns 500 jugadors de futbol baseEl regidor d’Esports, Josep M. Font, el president de la UD Cirera, Daniel Morillo, i el patrocinador de la marca Spall, Miguel Gàzquez, han presentat avui 29 de novembre el 5è Torneig Promeses Spall-UD Cirera que se celebrarà a Mataró els propers 6 i 8 de desembre. 
El 6 de desembre es disputarà el Torneig Promeses Futbol 7, en categoria aleví, i el 8 de desembre, es disputarà la categoria benjamí. A banda dels equips de la UD Cirera, hi són convidats una representació del futbol base de tot Catalunya i d’altres indrets de l’Estat espanyol.
Hi ha 15 clubs convidats que són el Sabadell Futbol Club, L’Hospitalet Centre Esport, el Badalona Club Futbol, el Futbol Club Barcelona, l’Espanyol, el Villareal, el Llagostera, el València, l’Aqua Hotel Futbol Club, Mercantil CE, Unió F. Base Jabac Terrassa, Cornellà UD, Levante UD, Bordeta de Lleida UE i Sant Andreu UE.
Durant les dues jornades el procediment serà el mateix: es disputaran els partits durant tot el matí, i a les tardes es faran les eliminatòries de quarts i semifinals. La final està prevista que se celebri a les 18 h entre els equips que vagin superant les eliminatòries.
Aquest torneig aplega al Camp Municipal de Cirera a 16 equips de futbol base amb uns 500 esportistes i les seves famílies.