Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament dóna suport als afectats per l’incendi a un edifici del Grup Les Santes

Escoltar

L’Ajuntament dóna suport als afectats per l’incendi a un edifici del Grup Les Santes

Els danys a la instal·lació elèctrica van obligar a desallotjar 21 persones

L’Ajuntament ha articulat un dispositiu per atendre els afectats de l’incendi que va afectar ahir l’edifici número 2 del Grup Les Santes.

 

L’immoble afectat té 5 plantes, amb un total de 10 habitatges. El foc es va originar cap a les 14 h al 2n 1a, i les flames van pujar per la façana afectant també al 3r 1a. A més, el 1r 1a va quedar inundat per l’aigua utilitzada en les tasques d’extinció. Tres persones van ser ateses a l’Hospital de Mataró per inhalació de fum i una quarta, amb cremades lleus, va quedar ingressat a causa de la seva edat avançada mentre es tramita el possible ingrés a un centre residencial.

 

Tècnics municipals i de la companyia d’assegurances de l’edifici van comprovar ahir mateix que l’estructura no ha resultat afectada, tot i que s’han produït danys en la instal·lació elèctrica. Per aquest motiu es va haver de desallotjar els 21 residents de l’immoble.

 

El Servei de Benestar Social va muntar ahir a la tarda un dispositiu a la Biblioteca Antoni Comas per atendre els afectats i garantir un allotjament provisional. Dels 21 afectats, 9 persones han passat la nit a l’Hotel Ibis i 1 a l’Hospital de Mataró, mentre que la resta han estat acollits a casa de familiars o amics.

 

L’Ajuntament reunirà avui novament els veïns perquè rebin informació sobre l’estat de l’immoble i la previsió de tornar a l’edifici.