Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament fa treballs de millora a la pista del Velòdrom Municipal i al circuit de BMX

Escoltar

L’Ajuntament fa treballs de millora a la pista del Velòdrom Municipal i al circuit de BMX

Les dues actuacions han consistit en la reparació de paviments

El Servei d’Equipaments Municipals de l’Ajuntament ha realitzat durant el mes de desembre obres a la pista del Velòdrom Municipal i aquesta setmana està actuant al circuit de BMX, en tots dos casos per reparar paviments d’aquestes instal·lacions esportives.

 

En el cas de la pista del Velòdrom Municipal, s’han reparat les zones deteriorades del paviment de la pista. Els treballs, adjudicats a l’empresa Construcciones Santiago Ramírez Sanz SL per un import de 7.363,80 € (IVA inclòs), s’han dut a terme durant el passat mes de desembre i han afectat aproximadament a un 10% de la pista. Després d’executar aquestes reparacions, està previst també pintar les línies tècniques del paviment.

 

Pel que fa al circuit de BMX, l’actuació que s’està desenvolupant consisteix a pavimentar l’àmbit de sortida amb una capa de formigó per evitar la disgregació del sòl. Les obres, adjudicades a l’empresa Construccions García Cano e Hijos, SA per un import de 3.663,31 € (IVA inclòs), van començar dilluns passat i estaran enllestides aquesta mateixa setmana.