Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i el CNM signen un conveni per la participació de l’equip femení de waterpolo a Europa

Escoltar

L’Ajuntament i el CNM signen un conveni per la participació de l’equip femení de waterpolo a Europa

L’equip de waterpolo femení del Centre Natació, millor equip català de 2016



El regidor d’Esports, Josep Maria Font, en nom de l’Ajuntament, i el president del Centre Natació Mataró (CNM), Joan Gros, en nom de l’equip femení de waterpolo, han signat avui, 28 de novembre, un conveni de col·laboració. El document regula la participació de l’equip de waterpolo femení, La Sirena Mataró, en la competició europea d’aquesta especialitat esportiva.




El compromís municipal és fer una aportació econòmica d’un màxim de 12.000 €. Aquesta quantitat s’entregarà en funció de les fases que consta la competició europea:


- 7.000 € per participar en la fase preliminar de la competició europea

- 2.000 € si l’equip mataroní arriba a quarts de final

- 3.000 € en el cas d’arribar a la fase final




La primera aportació de 7.000 € va a càrrec del pressupost de l’exercici 2016 i les dues següents resten condicionades a l’aprovació del pressupost del 2017 i a les circumstàncies esportives dels resultats que vagin aconseguint l’equip de waterpolo femení La Sirena Mataró en la competició europea.




El Centre Natació Mataró (CNM) es compromet, per la seva banda, a fer publicitat de l’aportació rebuda per part de l’Ajuntament. En aquesta línia de difusió, el logo de l’Ajuntament ha de constar en l’equipació de les esportistes i també en altres elements publicitaris propis d’aquest esport. El retorn a Mataró també es farà amb la participació de les esportistes en actes educatius perquè el seu exemple serveixi per a divulgar els valors de l’esport i la salut a infants i joves de la ciutat.






Millor equip català 2016




La Sirena Mataró ha estat escollit com el millor equip de Catalunya del 2016. L’equip, dirigit per Florin Bonca, recollirà el guardó el proper 20 de desembre en el transcurs de la 20a Festa de l’Esport Català que se celebrarà al Museu Marítim de Barcelona.




El conjunt femení del CNM ha tancat la temporada proclamant-se campió de la Copa LEN, segona màxima competició europea. També van aconseguir la Copa de la Reina davant del Sabadell, campió absolut en els darrers sis anys i vigent campió d’Europa. El títol de la COPA LEN, el de la Copa de la Reina i proclamar-se sotscampiones de lliga han fet que la Sirena Mataró sigui considerada el millor equip català de l’any.