Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i el Col·legi Oficial d’Odontòlegs ofereixen una xerrada informativa sobre el cas FunnyDent

Escoltar

L’Ajuntament i el Col·legi Oficial d’Odontòlegs ofereixen una xerrada informativa sobre el cas FunnyDent

Es farà divendres a les 17 h a l’Institut Miquel Biada

L’Ajuntament de Mataró, a través de l’Oficina Municipal d’Informació a les Persones Consumidores (OMIC), i el Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya han organitzat una xerrada informativa per assessorar les persones afectades pel tancament de les clíniques dentals FunnyDent. A Mataró estava ubicada al Camí Ral, 462.


 

La xerrada tindrà lloc divendres dia 5 de febrer de les 17 a les 20 h a la Sala d’Actes de l’Institut Miquel Biada (avinguda de Josep Puig i Cadafalch, 89-99, primer pis) i la impartirà el president del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, Antoni Gómez Jiménez. També hi assistirà el regidor de Sanitat, Saut, Consum i Gent Gran Activa, Joan Vinzo.

 

En aquesta ocasió la xerrada té una orientació més mèdica i pretén resoldre dubtes en relació als tractaments dentals. L’entrada està oberta a tothom i al final hi haurà un torn de preguntes per resoldre dubtes.

 

Aquesta sessió informativa complementa les xerrades que l’Oficina Municipal d’Informació a les Persones Consumidores (OMIC) està realitzant durant aquesta setmana per orientar les persones afectades en relació a les possibles vies que existeixen per reclamar les quantitats pagades per avançat o que s’han finançat amb un crèdit vinculat.

 

Fins ara l’OMIC ha atès 193 persones de manera presencial i 322 han assistit a alguna de les sessions informatives realitzades.