Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i el TecnoCampus s’adhereixen al pla de millora dels Polígons d’Activitat Econòmica del Maresme

Escoltar

L’Ajuntament i el TecnoCampus s’adhereixen al pla de millora dels Polígons d’Activitat Econòmica del Maresme

En formen part 23 ajuntaments i entitats de la comarca

El regidor d’Educació i Treball de l’Ajuntament de Mataró, Miquel Àngel Vadell, i la presidenta de la Fundació TecnoCampus, Dolors Guillen, han signat avui l’adhesió de l’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus al conveni de col·laboració per a la gestió dels Polígons d’Activitat Econòmica del Maresme (PAE Maresme). L’acte ha tingut lloc al Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres a les 13 h.

 

A més de l’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus, s’han afegit avui al projecte els ajuntaments d’Arenys de Mar, Calella, Dosrius, Sant Pol de Mar i Premià de Mar, que se sumen a dotze ajuntaments del Maresme, el Consell Comarcal del Maresme, l’Associació dels Empresaris de Polígons Industrials de Pineda de Mar, la Federació d'Associacions i a la Federació de Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) i la Unió de Polígons i Industrials de Catalunya (UPIC), que ja formaven part de la iniciativa.

 

El pla està impulsat inicialment per la FAGEM i l’Ajuntament de Llavaneres i té per objectiu promoure els polígons d'activitat econòmica de la comarca, crear ocupació mitjançant la seva reactivació i atreure inversions. Per començar a caminar s’ha demanat una subvenció de 15.000 € a la Diputació de Barcelona, que es tramitarà a través del Consell Comarcal del Maresme.

 

Mataró aportarà al projecte experiències com el portal Invest in Mataró (www.investinmataro.com), posat en marxa per captar i canalitzar propostes empresarials d’inversors estrangers, o l’adhesió de les empreses immobiliàries en el procés d’atenció de demandes d’inversió i localització d’empreses. Mataró també aportarà el coneixement adquirit amb la creació de la Plataforma d’Empresaris de Polígons, en què empreses dels set polígons de la ciutat, amb un volum aproximat de 800 empreses, han pogut compartir coneixement i traslladar a les administracions les propostes de millora.