Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i la Federació d’Associacions de Veïns de Mataró signen el conveni de col·laboració anual

Escoltar

L’Ajuntament i la Federació d’Associacions de Veïns de Mataró signen el conveni de col·laboració anual

El regidor de Cultura i Participació Ciutadana, Joaquim Fernàndez, i el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Mataró (FAVM), Juan Sánchez, van signar ahir el conveni anual de col·laboració que té com a objectiu principal potenciar i vertebrar les línies de treball conjuntes en projectes de ciutat i en sistemes de participació, que permeti un reflex dels diferents interessos territorials de la ciutat.

 

L’Ajuntament de Mataró i la FAVM, ja fa uns quants anys que col·laboren en diversos projectes formatius adreçats a associacions, així com en l’organització i difusió d’actes informatius adreçats a ciutadans i entitats sobre projectes municipals. La FAVM també és present com a entitat en diversos consells municipals sectorials i en el Consell de Ciutat.

 

En virtut del conveni, l’Ajuntament es compromet a realitzar una aportació econòmica de 16.538,33 euros a la FAVM, d’acord amb el programa que té previst dur a terme la federació d’entitats. Per aquest 2016, preveu centrar les seves activitats en la defensa i suport a la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Comissió de dones afectades per violència de gènere i, d’una manera especial, en la posada en marxa del Pla d’actuació laboral cooperativa ciutadana (PALCC) i la creació d’una nova associació (ALMA) per tirar endavant aquest projecte.