Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ofereix un curs de director i un de monitor d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil

Escoltar

L’Ajuntament ofereix un curs de director i un de monitor d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil

Les classes es fan de forma intensiva aprofitant les vacances de Nadal

El Servei d’Igualtat i Ciutadania, des de l’Oficina Jove del Maresme, ha organitzat dos cursos intensius per a formar a monitors i directors d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. Les formacions es faran durant els mesos de desembre i gener, de forma semi-intensiva, durant les vacances escolars de Nadal al Centre Cívic Cabot i Barba. 
La formació, impartida per Suma’t al Lleure a través de l’Escola Educa, comptarà amb una part teòrica i la realització d’unes pràctiques. Entre els continguts hi ha temari de pedagogia, psicologia infantil i juvenil, recursos per fer activitats (manualitats, cançons i danses, jocs) així com coneixements en primers auxilis i prevenció de consums de tòxics. En el cas del curs de directors/es també s’impartiran coneixements de gestió i de coordinació de grups.
Un cop superades les parts teòriques i pràctiques, els participants podran tenir accés al carnet de monitor/a de lleure infantil i juvenil, reconegut per la Generalitat de Catalunya, que permet l’accés professional a extraescolars i/o treball de monitoratge a menjadors escolars, cases de colònies, ludoteques, etc... El carnet també serveix per fer voluntariat en esplais i casals d’infants i joves.
Les persones interessades poden dirigir-se a l’Oficina Jove del Maresme fins al 14 de desembre, de dilluns a divendres, de 17.00 h a 20.00 h, per rebre més informació detallada de la formació i/o formalitzar el procés d’inscripció.