Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza per primera vegada activitats a l’entorn del Dia Internacional pels drets del col·lectiu LGTBI

Escoltar

L’Ajuntament organitza per primera vegada activitats a l’entorn del Dia Internacional pels drets del col·lectiu LGTBI

A partir del 27 de juny i fins a l’1 de juliol es faran 4 activitats

La regidora d’Igualtat i Joventut, Marisa Merchán, acompanyada de Mireia Feixas, del col·lectiu d'alumnes del TCM de l’Associació Universitària Sinvergüenza, i de Laura Castañé en representació de l’establiment Casa Paco, ha presentat el programa d’activitats per commemorar el Dia Internacional pels drets del col·lectiu LGTBI que se celebra el dimarts 28 de juny. Aquesta és la primera vegada que l’Ajuntament organitza activitats a l’entorn d’aquesta efemèride.

 

El programa recull 4 activitats que tindran lloc durant la setmana del 27 de juny.

 

El dilluns Can Palauet acollirà una conferència del sociòleg Miquel Missé que porta el títol de “LGTBI, diversitat afectivosexual i de gènere”. Dimarts 28 hi haurà dues activitats: a les 14 h a la plaça del TenoCampus es farà una concentració a favor dels drets d’aquest col·lectiu i a les 19 h, al Centre Cívic Pla d’en Boet, s’ha organitzat un cinefòrum amb la pel·lícula “Pride” de Matthew Warchus (en versió original).

 

El programa acaba divendres 1 de juliol a la plaça de Can Xammar. A partir de les 18 h hi haurà una jornada festiva amb tallers, inflables, música i parades informatives.

 

El programa l’Ajuntament l’ha organitzat conjuntament amb: Artijoc, Associació Universitària Sinvergüenza, Associació del Maresme LGTB, Casa Paco, CC.OO, Cronopis, El Públic, Flor de Cera, Globolokura, La Destil·leria, La Marineta, La Taverna, Menjar Nèstor, Nu, cuina de mercat, Stop Sida, Suka, Tapes Nèstor i la Vocalia de Dones Laia l’Arquera.

 

A més, la façana de l’Ajuntament lluirà la bandera de l’arc de Sant Martí del 27 de juny a l’1 de juliol.

 

El Ple de juny va aprovar una declaració institucional per l’adhesió de l’Ajuntament a la commemoració d’aquesta efeméride.