Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde és aquesta setmana al barri dels Molins

Escoltar

L’alcalde és aquesta setmana al barri dels Molins

David Bote inicia el projecte L’alcalde als barris i fa pública la seva agenda en el marc del projecte de Bona Governança, ètica i transparència

L’alcalde de Mataró, David Bote, ha començat avui el projecte de L’alcalde als barris desplaçant la seva oficina al Centre Cívic Molins (c. de Nicolau Guanyabens, 23), des d’on durant tota la setmana atendrà ciutadans i realitzarà visites a equipaments i serveis de la zona.
 
L’objectiu de la iniciativa, que s’emmarca en el projecte de Bona Governança, ètica i transparència de l’Ajuntament, és apropar-se a la realitat quotidiana dels barris i conèixer millor les qüestions que preocupen a la ciutadania. Una setmana al mes l’alcalde s’instal·larà a un barri diferent. El següent indret previst serà Cerdanyola durant el mes d’abril.

 

Aquest matí, després de fer una passejada pel parc i la pista poliesportiva de Can Clavell acompanyat pel primer tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Joaquim Fernàndez, l’alcalde ha atès diversos veïns i veïnes. Durant aquests dies està previst que visiti el casal de gent gran, l’escola bressol La Riereta i que mantingui reunions amb l’Associació de Veïns de Molins i amb diverses entitats.

 

 
Agenda pública

 

Des d’avui mateix i també en el marc del projecte de Bona Governança, l’agenda de l’alcalde és pública a través del nou web www.mataro.cat/alcalde, de manera que qualsevol persona pot veure quines són les cites i trobades previstes per aquesta setmana.

 

El nou web de l’alcalde conté una descripció dels seus principis, el seu currículum, la previsió de calendari de L’alcalde als barris, l’agenda pública, com contactar-hi i l’enllaç a les seves xarxes socials.