Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep com a campions d’Espanya dos waterpolistes i la Secció d’Esport Adaptat de Natació del Centre Natació Mataró

Escoltar

L’alcalde rep com a campions d’Espanya dos waterpolistes i la Secció d’Esport Adaptat de Natació del Centre Natació MataróL’alcalde, David Bote, i el regidor d’Esports, Josep M. Font, van oferir ahir a la tarda dues recepcions oficials a esportistes del Centre Natació Mataró. Per una banda, als waterpolistes Jan Ruiz i Pol Daura, campions d’Espanya infantils amb la selecció catalana de waterpolo; i per una altra, a la Secció d’Esport Adaptat de natació del centre, campiona d’Espanya de Natació Adaptada.


 

El passat mes de març Pol Daura i Jan Ruiz van guanyar el Campionat d’Espanya de Federacions Territorial amb la selecció catalana de waterpolo de la mà de l’entrenador Ernest Gil, també mataroní.

 

Pel que fa a la Secció d’Esport Adaptat de natació del Centre Natació Mataró va aconseguir el campionat de Catalunya el passat mes de març a Sabadell. A l’acte hi van assistir el coordinador de la secció Ricardo Yébenes, els entrenadors Maria Folgado i Roger Cruañas i alguns membres de l’equip. Els integrant de l’equip campió són els següents: Marta Colom, Júlia Castelló, Andrea Sànchez, Marta Garcia, Laura Castillo, Rohini Duarte, Jordi Gordillo, José Luis Corredera, Iván Camps, Isaac La Cueva, Javi Carcamo, Mark Castro, Edgar Sànchez i Daniel Ferrer.