Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep Irene Mestre, campiona d’Espanya de fotografia subaquàtica

Escoltar

L’alcalde rep Irene Mestre, campiona d’Espanya de fotografia subaquàtica

Mestre va revalidar el seu títol a La Gomera el passat mes d’octubreL’alcalde, David Bote, i el regidor d’Esports, Josep Maria Font, han rebut avui, 30 de novembre, a la campiona d’Espanya de foto submarina, Irene Mestre, de la Societat de Pesca i Activitat Subaquàtiques (SPAS) de Mataró. A la recepció oficial també hi ha assistit el president de l’SPAS, Xavier Martínez Ayuso, el vicepresident, Joan Graupera, i el membre de l’SPAS, José Luís Gómez. 
Irene Mestre va revalidar el seu títol de campiona d’Espanya el passat mes d’octubre, a La Gomera on es va celebrar el Campionat d’Espanya de Caça FotoSub. La varietat de les espècies capturades fotogràficament i la qualitat de les imatges són els requisits que es valoren en aquesta competició.
L’esportista ha explicat durant la recepció oficial que el seu futur passa per aconseguir la classificació en el campionat de Catalunya i aconseguir el passi al campionat d’Espanya que l’any vinent es celebra al setembre en aigües gallegues. Un altre repte de la mataronina és organitzar una exposició l’any 2017 perquè tothom pugui gaudir de les seves imatges aquàtiques