Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep l’equip de rem femení Capgrossos de Mataró i l’equip infantil del Club d’Escacs Mataró

Escoltar

L’alcalde rep l’equip de rem femení Capgrossos de Mataró i l’equip infantil del Club d’Escacs Mataró

Els dos equips s’han proclamat campions de Catalunya en els respectius esports i competicions



L’alcalde, David Bote, i el regidor d’Esports, Josep Maria Font, van rebre ahir dilluns 19 de desembre dos equips de la ciutat que han aconseguit proclamar-se campions de Catalunya en les seves categories. En primer lloc es va rebre, al Saló dels Lleons de l’Ajuntament, al Club d’Escacs Mataró i tot seguit a l’equip de rem femení Capgrossos de Mataró. 




L’equip infantil del Club d’Escacs Mataró va aconseguir proclamar-se a Lloret de Mar campions de Catalunya de la seva categoria. Aquest equip format per Ramón Álvaro, Aran Castillo, Hugo Barrionuevo i Aleix Fernández és la segona vegada que guanyen aquest títol, perquè quan eren de la categoria sub-10 ja el van aconseguir. El seu delegat i entrenador, Eloi Castillo, també va assistir a la recepció oficial i va explicar com es van desenvolupar les partides.




L’equip de rem femení Capgrossos de Mataró ha guanyat aquest any el Campionat de Catalunya que es va celebrar a Lloret de Mar el passat 3 i 4 de setembre. En aquesta temporada també han aconseguit quedar segones de la Lliga catalana, un repte que es marquen per la propera temporada quan volen aconseguir el doblet.