Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde visita les obres de la coberta de la pista exterior del Poliesportiu Municipal Eusebi Millán

Escoltar

L’alcalde visita les obres de la coberta de la pista exterior del Poliesportiu Municipal Eusebi Millán

L’orientació de la pista es modifica i s’amplia la superfície

L’alcalde, David Bote, acompanyat del regidor d’Esports, Josep M. Font, ha visitat aquest migdia les obres de la coberta de la pista exterior del Poliesportiu Municipal Eusebi Millán.




A més del cobriment de la pista poliesportiva, les obres suposen modificar el sentit d’orientació de la mateixa, envaint parcialment l’espai lliure disponible al seu costat sud i ampliant la superfície per poder tenir les mides necessàries per fer tres pistes transversals de bàsquet.




El resultat serà un espai lliure cobert i permanentment ventilat d’aproximadament 2.000 m². L’espai es podrà dividir en tres pistes transversals de 26x14 m per a bàsquet/minibàsquet o una pista central de 40x20 m per a la pràctica de futbol sala i handbol.




El perímetre del nou espai cobert tindrà una façana ventilada a base de revestiment de planxa d’acer perforada que minimitzarà la possible entrada lateral d’aigua de la pluja. La tanca exterior es modificarà per adaptar-la a les noves dimensions i per garantir l’accés i evacuació de la pista en cas d’acollir activitats especials de pública concurrència. L’espai permetrà un aforament màxim de 4.000 persones.




Les obres han estat adjudicades per l’Ajuntament a l’empresa Certis Obres i Serveis, SA, per un import de 489.400,13 €. Des de l’inici dels treballs el passat estiu s’ha realitzat la fonamentació i la construcció de murs perimetrals, s’han muntat els pilars de l’estructura i s’està treballant en el muntatge de les bigues de la coberta. Es preveu que els treballs estiguin finalitzats durant la primera quinzena de novembre.




Els usuaris habituals de la pista poliesportiva són en aquests moments l’AE Boet Mataró, el CFS Ciutat de Mataró i el Club FEM Mataró, a més de les competicions de Jocs Escolars que durant el curs tenen lloc els dissabtes al matí. La temporada passada la pista exterior del Poliesportiu Municipal Eusebi Millán va comptabilitzar uns 650 usos setmanals.