Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Aula de Teatre de Mataró i l’Escola Municipal de Música comencen el període de preinscripció per al curs 2016-17

Escoltar

L’Aula de Teatre de Mataró i l’Escola Municipal de Música comencen el període de preinscripció per al curs 2016-17

S’ofereixen cursos de teatre, dansa i música per a totes les edats

L’Ajuntament ha dissenyat aquest any una campanya conjunta de preinscripció de l’ensenyament públic en arts escèniques i música per al curs 2016-17 amb el lema “Fes créixer l’artista que portes dins”. Els cursos de teatre, dansa i música s’ofereixen des de l’Aula de Teatre i des de l’Escola Municipal de Música de Mataró respectivament. La preinscripció comença a partir de divendres 20 de maig.


 

Aula de Teatre



Enguany l’escola de teatre i dansa mataronina oferirà 12 cursos de diferents disciplines de les arts escèniques. Els cursos van adreçats a una àmplia franja d’edat, des dels 6 anys als 99 anys, i amb diferents nivells que van des del nivell inicial a cursos especialitzats. Concretament s’oferten 7 cursos de teatre i 2 de dansa que van des d’octubre a juny. Però també hi ha un curs especialitzat per a gent gran i un altre taller d’integració teatral adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual en el qual es treballa el cos, la veu, la memòria i la improvisació.

 

Enguany s’ofereix un monogràfic d’Improshow, de març a juny, on es treballarà tècniques de l’art de la improvisació. 

 

La preinscripció es pot fer fins al 15 de juny a través de la web www.culturamataro.cat. Les matriculacions definitives es faran entre el 27 de juny al 15 de juliol.

 

 

Escola Municipal de Música

 

Quant a l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM), ofereix un ventall de possibilitats per estudiar música que va des de la Música en família per a nadons, la Iniciació per a nens (de 4 a 7 anys), el Programa bàsic per a nens més grans de 8 anys i per a adults o el Programa avançat.

 

L’oferta també inclou la preparació per a l’accés al Grau superior de música en algun dels centres de superior de Catalunya (ESMUC, Taller de Músics, Liceu o Jam Session), així com també la Música a mida, per a aquells que volen participar en algunes assignatures, conjunts o cors de l’escola fent un recorregut a mida de les seves necessitats o disponibilitat de temps.

 

L’EMMM compta amb 17 conjunts instrumentals i la possibilitat d’estudiar 22 instruments diferents.

 

 La preinscripció es pot fer fins al 31 de maig a través de la web www.emmmataro.cat. Les matriculacions es faran del 27 de juny al 22 de juliol.

 

L’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música de Mataró compten amb un sistema de bonificacions. La informació es pot trobar a les diferents pàgines web o en el moment de formalitzar la matrícula.