Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Enfigurat i l’Anem a tancar, actes de comiat de la Família Robafaves i la resta de figures

Escoltar

L’Enfigurat i l’Anem a tancar, actes de comiat de la Família Robafaves i la resta de figures

Música al Parc Central i al Pati del Café Nou per posar fi a Les Santes 2016





La Família Robafaves, els Nans i la resta de figures festives sortiran aquesta tarda en la darrera cercavila de Les Santes. Abans d’enfilar el camí cap a Can Marfà, cap a les 18 h s’aturaran a la plaça de l’Ajuntament per portar a terme l’Enfigura’t on tothom que vogui podrà provar les figures protagonistes de la Festa Major de Mataró.


 

A continuació, a les 19.15 h, començarà la cercavila amb les Diablesses, els Tabalers do Maresme, la Momeroteta, la Momerota amb els seus grallers, el Dragalió, el Drac i els seus tabalers, els Nans, els flabiolaires i la Família Robafaves, l’Àliga, els Ministrils i les autoritats del consistori. El recorregut que faran és el següent: plaça de l’Ajuntament, el Carreró, l’Ajuntament, la Riera, carrer d’en Pujol, carrer de Sant Cristòfor, Baixada de les Escaletes, carrer de Sant Joan, carrer de Cristòfor Colom fins arribar a Can Marfà.

 



Música per la darrera nit

 

 

L’Orquestra Montgrins serà l’encarregada del Concert de Festa Major, previst per aquesta tarda a les 19.30 h al Parc Central. A les 21 h, serà el torn de La Coixinera i la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme que actuaran al Pati del Cafè Nou. Després d’aquestes dues propostes musicals, i després de sopar, arriben les actuacions de l’Orquestra Montgrins i la Gira-sol que faran ballar a ciutadans de totes les edats amb els èxits de sempre i els temes més actuals al Parc Central. I perquè tothom s’assabenti que la festa s’acaba, a les 24 h, no pot faltar la Tronada de fi de festa que anirà a càrrec de Pirotecnia Tomás. L’Albada, un cop s’acabi el ball del Parc Central, recollirà als supervivents i els portarà a ritme del Bequetero fins a la plaça de Santa Anna on podran prendre un got de xocolata.