Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Mare de Déu de Lourdes guanya el II Concurs d’objectes amb materials reutilitzats del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme

Escoltar

L’Escola Mare de Déu de Lourdes guanya el II Concurs d’objectes amb materials reutilitzats del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme

Bottle Caps and Recycled Objects és l’obra premiada

Els alumnes de quart d’ESO de l’Escola Mare de Déu de Lourdes, de Mataró, han estat els guanyadors del segon concurs del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme, amb l’obra Bottle Caps ans Recycled Objects.

 


D’entre un total de set treballs presentats per les escoles que visiten la planta del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, el jurat ha destacat, per l'originalitat i els materials utilitzats, aquesta obra de l’escola mataronina.
El premi, de 750 €, ha estat lliurat aquest matí pel president del CTRSU del Maresme, i alcalde de Mataró, David Bote, en un acte celebrat a les dependències de la mateixa escola i que ha comptat amb la presència dels alumnes d’ESO, el regidor d’Educació i Treball de l’Ajuntament de Mataró, Miquel Àngel Vadell, el director del CTRSU del Maresme, Carles Salesa, i el director de l’Escola Mare de Déu de Lourdes, Joan Tardà.
L’objectiu d’aquest concurs és la sensibilització i el foment dels bons hàbits de la gestió i valorització dels residus.
En la seva intervenció, David Bote, ha felicitat els guanyadors i ha explicat als alumnes de l’escola la importància que té reciclar bé i la prioritat que “ens hem de fixar entre tots per poder reutilitzar el màxim volum dels residus que aboquem, perquè els recursos del planeta cada vegada són més escassos i hem de mirar de no esgotar-los”.
Per aquest curs escolar 2016-2017 ja s’ha posat en marxa el III concurs, les obres del qual podran ser lliurades al CTRSU del Maresme fins el proper dia 30 de juny de 2017.