Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’esport mataroní es dóna cita en la 61 edició de la Nit de l’Esport

Escoltar

L’esport mataroní es dóna cita en la 61 edició de la Nit de l’Esport

L’acte tindrà lloc divendres 8 d’abril a les 20 h al Teatre Monumental



El Teatre Monumental acollirà la cita per excel·lència de l’esport mataroní el proper divendres 8 d’abril a les 20 h. La Nit de l’Esport és la trobada anual que homenatja i reconeix els esportistes, membres d’entitats i clubs, periodistes, tècnics, àrbitres i persones relacionades amb el món de l’esport mataroní.


 

La 61a edició de la Nit de l’Esport se centra en l’esport solidari, en aquest sentit el vídeo de presentació versarà sobre la solidaritat en aquest món, la campanya que es va posar en marxa Mou-te amb cor i al vestíbul del Teatre Monumental s’hi instal·larà una parada amb informació sobre la Fundació Amics Joan Petit – Nens amb càncer

 

 

61 anys de la Nit de l’Esport

 

L’acte començarà a les 20 h al Teatre Monumental que s’omplirà amb els esportistes i entitats que han obtingut millors resultats i marques o que han contribuït a la promoció de la pràctica de l’esport durant el 2015

 

La trobada serà presidida per l’alcalde, David Bote, que estarà acompanyat del secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, el regidor d’Esports, Josep M. Font; i l’assessor tècnic de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, Joan Morell.

 

La Nit de l’Esport 2016 estarà amenitzada per la música de Tangerine Trio i s’iniciarà amb un espectacle a càrrec del col·lectiu Cronopis.

 

Pel que fa als premis, en aquesta edició es repartiran 71 premis entre trofeus, diplomes i mencions especials. El trofeu és una obra original de l’artista local Perecoll. 

 

 

42 nominats de 16 disciplines

 

La cerimònia d’entrega premiarà els millors entre els 42 esportistes nominats. 

 

Les categories que aspiren a obtenir premi, en la vessant masculina i femenina, són infantil, cadet, juvenil i sènior, de l6 disciplines diferents: atletisme, bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, hoquei patins, motociclisme, natació, natació sincronitzada, patinatge, pesca submarina, taekwondo, tennis, tir, triatló i waterpolo. 

 

Entre tots els nominats a títol individual, al final de la nit es donarà a conèixer el/la millor esportista de l’any 2015 per la seva contribució en portar el nom de Mataró més enllà de les fronteres esportives de la ciutat. L’any passat el guardó va recaure en la jugadora de bàsquet Núria Martínez.

 

També s’atorgaran premis als millors equips en les diferents categories i es donaran 3 mencions especials. Els altres premis que es lliuraran són:

 

. Premi a les escoles i centres de secundària participants als Jocs Escolars amb més inscrits en els Jocs Escolars.

. Premi a les escoles amb més participació als Jocs Escolars en esports d’equip i esports individuals de primària i secundària.

. Premi a l’escola amb un increment més alt de participació en els Jocs Escolars respecte al curs anterior.

. Premi Josep Gomà Carol a la millor tasca periodística en pro de l’esport mataroní.

. Premi al millor tècnic esportiu.

. Premi a l’entitat més destacada per la seva promoció envers l’esport.

. Premi a la tasca directiva.

. Premi a la dedicació escolar.

. Esportista més destacat en esport adaptat.

. Millor trajectòria 2015 en esport adaptat.

. Es faran mencions especials a dos clubs que el 2015 i 2016 celebren aniversari: UD Molinos (50 anys) i Iluro Hoquei Club (25 anys).

 

El jurat l’han format representants del Consell Municipal d’Esports i periodistes esportius de tots els mitjans de comunicació locals.