Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Antoni Comas posa en marxa el III concurs de microrelats

Escoltar

La Biblioteca Antoni Comas posa en marxa el III concurs de microrelats

En la segona edició s’hi van presentar 120 propostes

La Biblioteca Antoni Comas inicia avui el III concurs de microrelats, una proposta de creació literària que pretén fomentar els valors, els espais, els serveis i les activitats que tenen lloc en aquest equipament cultural de la ciutat. 
Els participants poden presentar les seves propostes des d’avui i fins al dia 19 de novembre. Els microrelats, que han de ser originals i inèdits, han de recrear situacions on la Biblioteca Antoni Comas sigui un element imprescindible a la trama proposada ja sigui perquè els protagonistes hi fan al·lusions o bé perquè la història passa en un dels espais de la biblioteca. A banda de la temàtica, que en totes les edicions gira al voltant de la Biblioteca Antonia Comas, el gènere d’enguany ha de ser la notícia periodística. El microrelat ha de realitzar-se amb un titular i un text que en cap cas pot excedir dels 500 caràcters, amb espais en blanc inclosos.
Els membres del jurat tindran en compte l’originalitat i la capacitat d’impacte del missatge dels microrelats. Els textos s’han d’enviar per correu electrònic (b.mataro.ac@diba.cat) o bé portar personalment a la Biblioteca Antoni Comas abans del 19 de novembre.
El premi del concurs consisteix en la publicació del microrelat guanyador a la contraportada de la llibreta de la Biblioteca Antoni Comas, que es publicarà al febrer del 2017 amb motiu del quart aniversari de l’equipament cultural. El text guanyador anirà acompanyat d’una il·lustració realitzada per un dissenyador gràfic o il·lustrador.
En la darrera edició del concurs de microrelats s’hi van presentar 120 propostes i “La Nit Màgica” de Salvador Riera va ser el text guanyador. El text, que va ser il•lustrat pel grup artístic MaresmArt i el dissenyador gràfic Cristina Jerónimo, va formar part de la llibreta de la Biblioteca Antoni Comas que es va centrar en la ciència ficció.