Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Pompeu Fabra celebra 19 anys amb l’escriptor Rafel Nadal com un dels protagonistes

Escoltar

La Biblioteca Pompeu Fabra celebra 19 anys amb l’escriptor Rafel Nadal com un dels protagonistes

El guanyador del Premi Josep Pla del 2012 serà el dia 10 de novembre al Teatre Monumental dins el Club del Llibre

La Biblioteca Pompeu Fabra celebra 19 anys de vida amb un seguit d’activitats literàries per a totes les edats i gustos. L’activitat més destacada serà la nova edició del Club del Llibre que portarà l’escriptor Rafael Nadal, Premi Josep Pla 2012, al Teatre Monumental dijous 10 de novembre. 
Aquesta és la setena trobada del Club del Llibre que es realitza al Maresme, oferint la possibilitat que lectors i membres dels clubs de lectura de la comarca puguin conversar amb destacats escriptors del país. En les darreres edicions els protagonistes van ser Ramon Solsona, Xavier Bosch, Sebastià Alzamora, Maite Carranza, Albert Sánchez Piñol i Màrius Serra.
L’acte és gratuït amb invitació. Les entrades es poden recollir, des del 25 d’octubre fins el 4 de novembre, a la Biblioteca Pompeu Fabra (plaça d’Occitània, s/n), a la Biblioteca Antoni Comas (carrer d’Enric Prat de la Riba, 110) i a les oficines de la Direcció de Cultura (carrer de Sant Josep, 9).
Rafael Nadal i Farreras és periodista i escriptor gironí. Escriu a La Vanguardia i col·labora habitualment a RAC1, TV3 i 8TV. A part del Premi Josep Pla de narrativa del 2012, ha guanyat també el Premi Joaquim Amat-Piniella del 2013 amb la novel·la “Quan érem feliços”. El 2013 va publicar el llibre “Quan en dèiem xampany”, Premi Anglada 2014. El 2015 va publicar la seva darrera novel·la “La maledicció dels Palmisano”.
Altres activitats
La biblioteca també oferirà d'altres activitats com ara: l’hora del conte especial amb “William” dins el Cicle Tres Mesos amb Care Santos, autora mataronina; l’hora del conte amb “A Babel en patinet”; la trobada 10è Mercat d’intercanvi de punts de llibre; les exposicions “Retrats de paraules” i “Mostra de punts de llibre”; la projecció de la pel·lícula “Charlie i la fàbrica de xocolata”.