Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Pompeu Fabra celebra el seu 19è aniversari amb un nou punt de llibre

Escoltar

La Biblioteca Pompeu Fabra celebra el seu 19è aniversari amb un nou punt de llibre

Enguany el punt de llibre és obra de la dissenyadora Regina Puig




Enguany és obra de la dissenyadora mataronina Regina Puig (http://www.reginapuig.com) Amb el punt de llibre l’autora pretén donar un missatge directe i clar, motiu pel qual el disseny ha estat realitzat a dues tintes. Puig pretén reflectir la passió per la lectura, els moments relaxants que li genera i l’espai per trobar-se amb ella mateixa. Els moments quotidians, la família i la lectura han estat la seva font d’inspiració.




El punt de llibre del 19è aniversari de la Biblioteca Pompeu Fabra està format per una sèrie de tres punts de llibre, cadascun amb un significat: l’abans d’anar a dormir llegint un llibre, la platja amb el sol i el mar de fons amb la bona companyia d’una llibre i la lectura d’un fragment compartit en família.




El nou punt de llibre es podrà recollir durant la “Mostra de Punts de Llibre”, del 21 al 26 de novembre a la Biblioteca Pompeu Fabra. Dins la mostra es podrà trobar la col•lecció de punts de llibre de la Biblioteca Pompeu Fabra i d’altres relacionats amb l’àmbit bibliotecari.





Mercat d'intercanvi




El dissabte 26 de novembre, tindrà lloc el “10è Mercat d’Intercanvi de Punts de Llibre”. Altres activitats destacades dins de la celebració d’aniversari de la Biblioteca Pompeu Fabra són la projecció, el 19 de novembre, a les 11.00 h, de la pel•lícula “Charlie i la fàbrica de xocolata”, dirigida per Tim Burton; i, el dimarts 22 de novembre, a les 18.00 h tindrà lloc l’hora del conte especial “William” amb Care Santos.