Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Pompeu Fabra estrena el cicle Tres mesos amb Care Santos

Escoltar

La Biblioteca Pompeu Fabra estrena el cicle Tres mesos amb Care Santos

El projecte, d’àmbit català, mostra els vincles entre els escriptors i les bibliotequesLa Biblioteca Pompeu Fabra ofereix, de l’1 d’octubre al 15 de desembre, un seguit d’activitats al voltant de l’escriptora mataronina Care Santos. Aquesta iniciativa forma part del projecte Capçalera, impulsat per la Generalitat i la Institució de les Lletres Catalanes amb l’objectiu de mostrar els vincles existents entre els escriptors catalans i les biblioteques públiques. 
Durant tres mesos, Care Santos serà l’escriptora de Capçalera de la Biblioteca Pompeu Fabra de forma que Santos estarà present a esdeveniments concrets del centre cultural com són els clubs de lectura Gomet Vermell i Superagents Lectors. L’hora del conte del mes de novembre serà especial perquè el decidirà i protagonitzarà l’escriptora. Al desembre està previst fer una vetllada musicoliterària amb el músic Francesc Miralles.
A més, durant aquest trimestre hi haurà tres exposicions de petit format relacionades amb l’activitat de l’escriptora Care Santos. En concret s’exposaran els seus llibres, alguns objectes personals i també objectes relacionats amb la sèrie televisiva “Habitacions Tancades”, que es basa en la novel·la del mateix títol.


Care Santos


Care Santos va néixer a Mataró l'any 1970. Va estudiar Dret i Filologia, va treballar en diferents mitjans de comunicació i als 25 anys va publicar el seu primer llibre. Des d’aleshores, Santos ha publicat deu novel·les, sis llibres de relats i una nombrosa obra per a joves i infants. En aquest terreny, és una de les autores més llegides del nostre país, i la seva obra ha estat traduïda a més de 20 idiomes. El 2014 va guanyar el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb la novel·la “Desig de xocolata”. Ha obtingut, a més, els premis Edebé, Gran Angular, Ramon Muntaner i Protagonista Jove.