Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cinquena edició del programa d’aprenentatge d’idiomes per a persones en situació d’atur comença a l’octubre

Escoltar

La cinquena edició del programa d’aprenentatge d’idiomes per a persones en situació d’atur comença a l’octubre

Es fa amb conveni amb acadèmies d’anglès i alemany de la ciutat

El Servei d’Ocupació de Mataró (SOM) ha posat en marxa una campanya divulgativa per informar a les persones en situació d’atur sobre el programa d’aprenentatge d’idiomes, en conveni amb acadèmies de la ciutat, i que el curs 2016-2017 arriba a la cinquena edició. Segons aquest conveni, una persona desocupada pot superar fins a 4 nivells d’anglès en un curs escolar a un preu molt avantatjós gràcies als descomptes que les acadèmies apliquen. 




L’objectiu d’aquest marc de col·laboració entre les acadèmies i el SOM és facilitar l’aprenentatge de l’anglès i l’alemany a persones en situació d’atur ja sigui perquè volen anar a estudiar i/o treballar a l’estranger o perquè en la definició del seu projecte professional hi ha aquesta necessitat formativa per ampliar les oportunitats laborals.




Les acadèmies de la ciutat que participen són Alle International, Britannia-Mataró, British American Institute, Global English, International House, Inlingua i The Academy. La durada dels cursos intensius que ofereixen és de 100 h i tenen un cost de 260€, en el cas de l’anglès, i de 299€, en el cas de l’alemany.


 


Curs 2015-2016, quarta edició




Durant el curs passat, 148 persones en situació d’atur, organitzades en 21 grups, van millorar el seu nivell d’anglès gràcies a aquesta formació. Els nivells impartits durant el curs passat són els reconeguts pel Marc Comú Europeu de Referència: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.




La Direcció d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament valora aquest conveni així com la seva consolidació en aquesta cinquena edició que comença entre finals de setembre i octubre, segons els calendaris de les acadèmies i els grups que es formin.